No te pierdas...
Te puede interesar...
Artículos relacionados

OH! (GALEGO)
GOFFIN, JOSSE

OH! (CATALA)
GOFFIN, JOSSE

O!
GOFFIN, JOSSE

OH! (PORTUGUES)
GOFFIN, JOSSE

Detalle del producto

PVP: 16.00 €
OH! (CATALA)
Autor: GOFFIN, JOSSE
Editorial: KALANDRAKA
Año edición: 23-09-2021
Colección: CLASSICS CONTEMPORANIS
ISBN: 978-84-18558-22-1
EAN: 9788418558221
Encuadernación: Cartone
Nº páginas: 52
Peso: 434
Medidas: 220x267 mm
Idioma:CATALAN
Materia Bic:ALBUMES ILUSTRADOS

Sinopsis

«Oh!» és un llibre sense text que els especialistes en Literatura Infantil i Juvenil consideren una obra de referència. Juga amb els dobles sentits, les endevinalles visuals i, com Magritte, ens ensenya que “una pipa no sempre és una pipa”. Les seves pàgines mostren imatges independents -encara que relacionades entre si- establint una estructura encadenada, per la qual cosa es pot convertir en un conte circular.
Les seves pàgines són desplegables, de manera que la primera amb la següent presenta una il·lustració; però en obrir aquesta darrera, es forma una altra figura diferent. Sorgeix així un joc entre allò que es veu i allò que s'amaga, allò que sembla alguna cosa, però es transforma en una altra cosa diferent... A aquest plantejament imaginatiu i sorprenent s'hi afegeix una col·lecció d'il·lustracions fàcilment reconeixibles que destaquen pel seu caràcter descriptiu .
Tractant-se d'un llibre per a totes les edats, resulta especialment atractiu per a prelectors i primers lectors, ja que permet fer un exercici lliure de narració mentre els més petits intenten endevinar quins dibuixos s'amaguen darrere de cada pàgina.
El resultat és que les nenes i els nens identifiquen les imatges, se sorprenen i se sorprenen -d'aquí el títol- en descobrir la part desconeguda de cadascuna, aprenen la seqüència i direcció de la lectura narrativa i visual, alhora que desenvolupen la imaginació.